Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'ne ait Yönetmelik ve Tez Yazım Kılavuzu Değişikliği Hakkında Önemli Duyuru

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'ne ait Yönetmelik ve Tez Yazım Kılavuzunda değişiklik ve güncellemeler yapılmıştır.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nde değişiklik yapılmış olup, yeni yönetmelik 06.12.2020 tarih ve 31326 sayılı Resmî Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Ayrıca Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tez ve Dönem Projesi Yazım Kılavuzu güncellenmiş olup, yeni kılavuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılından itibaren yürürlüğe girecektir. Bu kapsamda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında Tez Savunmasına girecek olan veya Dönem Projesini teslim edecek olan öğrencilerimizin çalışmalarını güncel kılavuza göre hazırlamaları gerekmektedir.

Güncel Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ne ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Güncel Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Tez ve Dönem Projesi Yazım Kılavuzu’na ulaşmak için lütfen tıklayınız.