Bahçe Bitkileri Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Stajyer Öğrencileri ve Öğretim Elemanları ile Bağ Bozumu Etkinliği Gerçekleştirildi

Bahçe Bitkileri Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı stajyer öğrencilerimiz ve bölüm öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Esra Şahin, YÖK 100/2000 Doktorantı Çağlar Kaya ve Yüksek Lisans öğrencilerimizden Sefer Demir ile birlikte, ‘Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dardanos Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Uygulama Çiftliği’ndeki bağ alanlarında bu yıl ilk bağ bozumu etkinliği gerçekleştirildi.

Yalova İncisi üzüm çeşidinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, bölüm öğretim elemanları tarafından stajyer öğrencilere üzüm çeşitleri, üzüm çeşitlerindeki hasat kriterleri ve hasat uygulamasının prensipleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı olarak, öğretici yanı oldukça yüksek geçen staj döneminde tüm öğrencilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.