Bahçe Bitkileri Bölümü Akademik Personelleri Kepez Belediyesi Tarafından Ödül Aldılar

26. Kepez Belediyesi Kayısı Festivali'ne bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Şeker, öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, YÖK 100/2000 Doktorantı Çağlar Kaya, Yüksek lisans öğrencileri Ziraat Mühendisi Sefer Demir ve Ziraat Mühendisi Fatih Furkan Cankı, en iyi kayısı çeşidini seçmek üzere jüri üyesi olarak katılmışlardır. Yarışma kapsamında 13 farklı çeşit kayısı arasından en iyisinin tespit edilmesi jüri üyeleri tarafından belirlenmiş olan pomolojik ve gözlemsel parametreler dikkate alınarak gerçekleştirilmiştir. Etkinlik Kepez Belediye Başkanı Sn. Birol Arslan'ın yarışma sonucunda birinci olan üreticimize ve bölüm hocalarımıza ödül takdimlerinin ardından sona ermiştir.