Bahçe Bitkileri Bölümü Akademik Personelleri Lapseki Belediyesi Tarafından Ödül Aldılar

Lapseki Ziraat Odası ve ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Elemanları Prof. Dr. Murat Şeker, Doç. Dr. Engin Gür ve Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali Gündoğdu ile gerçekleştirilen protokol sonucunda “Lapseki Şeftalisi” coğrafi işareti tescili başvurusunda bulunulmuş ve bu süreç 15 Mayıs 2022 tarihinde “Lapseki Şeftalisi” coğrafi işareti tescilini almasıyla tamamlanmıştır.

Akademik personellerimize bu süreçte sağlamış oldukları değerli katkılarından dolayı 37. Kepez Belediyesi Geleneksel Kiraz Festivali'nde Lapseki Belediye Başkanı Sn. Eyüp Yılmaz ve Lapseki Ziraat Odası Başkanı Sn. İsmail Sevim ödül takdimlerini yapmışlardır. Öğretim üyelerimizi ve elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.