Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölümü

Bahçe Bitkileri Bölümü ve Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üye ve Elemanlarıyla Stajyer Öğrencileri Yemek Organizasyonunda Bir Araya Geldiler

Bahçe Bitkileri Bölümü ve Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üye ve Elemanlarıyla Stajyer Öğrencileri Yemek Organizasyonunda Bir Araya Geldiler

Bahçe Bitkileri Bölümü öğretim üye ve elemanları tarafından, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı stajyer öğrencilerine yönelik yemek organizasyonu düzenlendi.

Etkinliğe ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Bahçe Bitkileri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih Kahrıman, Doç. Dr. Ali Sungur, Bahçe Bitkileri ve Tarla Bitkileri Öğretim Üye ve Elemanlarından Prof. Dr. Kenan Kaynaş, Prof. Dr. Zeliha Gökbayrak, Prof. Dr. Ramazan Çakmakçı, Doç. Dr. Neslihan Ekinci, Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Kaya, Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, Dr. Tolga Sarıyer, Arş. Gör. Esra Şahin, Arş. Gör. Nihan Çiftci, YÖK 100/2000 Doktorantı Çağlar Kaya, lisansüstü öğrencileri ile bahçe bitkileri ve tarla bitkileri bölümü stajyer öğrencileri katıldı.

Yemek organizasyonunda Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, bu tür etkinliklerin stajyer öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve kaynaşması adına önemli olduğunu vurguladı. Öğrencilerimize staj süresince pratik becerilerini geliştirmeleri ve güzel anılar biriktirmeleri temennisinde bulunarak, bütün stajyer öğrencilere ve staj amirlerine özverili çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı