Bahçe Bitkileri Bölümü’nde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Staj Çalışmaları Devam Ediyor

Bahçe Bitkileri Bölümü 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı stajyer öğrencileri, öğretici yanı oldukça yüksek olan staj çalışmalarına devam etmektedir. Öğrencilerimiz staj süresince, bölüm öğretim üyeleri ve elemanları tarafından bağ, meyve, sebze, süs bitkileri, muhafaza ile bitki genetiği ve biyoteknolojisi alanlarında hem teorik hem de uygulamalı olarak bilgi edinme fırsatı bulmaktadırlar.

Stajyer öğrencilerimiz, YÖK 100/2000 Doktorantımız Çağlar Kaya’nın koordinatörlüğünde “Bahçe Bitkilerinde Kullanılan Moleküler Biyometodlar” hakkında bilgi edinmiş ve DNA İzolasyonu uygulaması yapmışlardır.

Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı olarak, stajyer öğrencilerimize ve staj amirlerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.