Bölümümüz Kalite Komisyon Üyeleri Kalite ve Akreditasyon Toplantısı Düzenledi

Bölümümüz Kalite Komisyon Üyeleri (Doç. Dr. Arda AKÇAL, Doç. Dr. Neslihan EKİNCİ, Dr. Öğr. Üyesi Canan ÖZTOKAT KUZUCU, Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU, Dr. Tolga SARIYER, Arş. Gör. Esra ŞAHİN, Arş. Gör. Nihan ÇİFTCİ, YÖK 100/2000 Doktorantı Çağlar KAYA), üniversitemiz Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK)'nun "Kalite Güvencesi ve Akreditasyon" çalışmaları kapsamında toplandı. Doç. Dr. Arda AKÇAL'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bölümümüz lisans ve anabilim dalımız lisansüstü programlarımızın "Program Öz Değerlendirme Raporu"nun hazırlanması ve "2021-2025" yılları "Stratejik Eylem Planı"nda yer alan "Stratejik Amaç ve Hedefler" doğrultusunda oluşturulan performans göstergelerinde yer alan 2021-2022 yılı hedeflerinin gerçekleşmesine yönelik izlemelerinin tamamlanmasına ilişkin konular görüşüldü.

Toplantı, çalışmaların daha etkin ve verimli sürdürülmesi amacıyla karşılıklı soru-cevap ve görüş alışverişi yapılmasının ardından sonlandırıldı.