Bölümümüz Öğretim Elemanları Bologna Süreci ve Akreditasyon Toplantısı Düzenledi

Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Elemanlarımız arasında "Bologna Süreci ve Akreditasyon" toplantısı düzenlendi. Toplantıya bölümümüz öğretim elemanlarından Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, Dr. Tolga Sarıyer, Arş. Gör. Esra Şahin, Arş. Gör. Nihan Çiftci ve Doktorant Çağlar Kaya katıldı. Toplantı kapsamında Bologna sürecinin kalite süreçleri açısından önemi ve Bologna süreci çerçevesinde ders içeriklerinin güncellenmesi konusunda dikkat edilmesi gereken hususlara yer verildi. Toplantı, Bologna faaliyetleri hakkında toplantıya katılan akademik personellerin görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi. Kalite ve Akreditasyon çalışmaları kapsamında bölümümüze olan değerli katkılarından dolayı tüm öğretim elemanlarımıza Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.