Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölümü

Değerli Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer KALECİ hocamızın emeklilik töreni gerçekleştirilmiştir.

Değerli Dr. Öğretim Üyesi Nilüfer KALECİ hocamızın emeklilik töreni 02.10.2019 tarihinde dekanlık amfisinde ardından 07.10.2019 tarihinde ise bölümümüz bünyesinde gerçekleştirilmiştir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden emekli olan Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer Kaleci için emeklilik töreni düzenlendi.

Ziraat Fakültesi amfisinde düzenlenen emeklilik törenine; Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gökhan Çamoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Emeklilik töreninde ilk olarak öğretim üyesinin özgeçmişi okundu ve hayatından kesitlerin yer aldığı slayt gösterisi yapıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım, konuşmasında “Emekliliği bir ayrılık olarak görmediğini, esas bundan sonraki süreçte gönüllü olarak yapılacak işlerin daha fazla bağlılık anlamına geldiğini söyledi. Dekan Prof. Dr. Murat Yıldırım; Hocamızın en büyük meyvesi öğrencileridir. Akademik hayatları süresince birçok Ziraat Mühendisi yetiştirdi. Bu hocamız için gurur verici bir olay. Bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte mutlu bir hayat sürmesini diliyorum” diye konuştu.

Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Murat Şeker'in emekli hocamızla ilgili duygularını dile getirdikleri serbest kürsü konuşmalarının ardından öğretim üyesine plaket, çiçek ve hediye takdim edildi. 

Tören, emekli olan öğretim üyemiz Nilüfer Kaleci konuşmasının ardından yapılan ikramlar ile son buldu.