Öğretim Elemanlarımız Coğrafi İşaret Toplantısına Konuşmacı Olarak Katıldılar

Eceabat Kaymakamlığı'nın organize ettiği "Eceabat Zeytinyağı" coğrafi işaretinin konuşulduğu toplantıda Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER ile Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU ve Eceabat Tarım ilçe Müdürü Yücel TOKGÖZ konuşmacı olarak katılmışlardır.
Eceabat Ziraat Odası, Köy Muhtarları ve Önder Zeytin ve Zeytinyağı Üreticileri ile gerçekleştirilen toplantıda Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU coğrafi işaret tescillerinin neden gerekli olduğunu, Avrupa’daki örnekleri ile ilgili sunumunun ardından Eceabat Zeytinyağı pazarlama problemleri, "Eceabat Zeytinyağı" coğrafi işaret tescilinin nasıl alınabileceği gibi konularda bilgilendirmeler yaparak üreticilerin merak ettiği sorular cevaplandırıldı.