YÖK 100/2000 Doktorantımız Çağlar KAYA Yenice Meslek Yüksekokulu Tarafından Düzenlenen Konferansa Konuşmacı Olarak Davet Edildi

Anabilim Dalımızın YÖK 100/2000 "Bitki Genetiği ve Tarımsal Biyoteknoloji" Öncelikli Tematik alanında Doktorant olan Çağlar KAYA tarafından "Yenice Meslek Yüksekokulu Veteriner ve Laborant Sağlık Programı" 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik "Moleküler Biyolojide Kullanılan Bazı Yöntemler" başlıklı konferans verildi. Konferans teorik ve pratik olmak üzere iki programdan oluştu. Bahçe Bitkileri Islahı ve aynı zamanda Hayvan Islahı'nda kullanılan modern moleküler biyoloji ve biyoteknolojik yöntemler hakkında teorik olarak bilgilendirmelerde bulunan Çağlar KAYA koordinatörlüğünde akabinde katılımcılara Moleküler Biyoloji Laboratuvarı'nda pratik uygulamalar yaptırıldı. Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı olarak Doktorantımızı tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.