Bölüm Öğretim Elemanı ve Doktorantımızın TÜBİTAK Başarıları

Bahçe Bitkileri Bölüm Öğretim Elemanımız Arş. Gör. Esra ŞAHİN ve Doktorantımız Çağlar KAYA, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı- 2224-B Programı 2024 yılı 2. dönem çağrısı kapsamında [Başvuru tarihinin son günü itibarıyla en az 6 ay ARDEB/BİDEB/TEYDEB bursiyeri olması, Web of Science veya Scopus veri tabanında taranan dergilerde yayımlanmış makalesinin bulunması, TR Dizin kapsamında yer alan dergilerde yayımlanmış makalesinin bulunması, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ya da 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında desteklenmiş olması ve Web of Science veya Scopus veri tabanına göre yayın sayısı ≥ 5 veya atıf sayısı ≥ 25 veya h-index ≥ 4 olması] başarı ölçütlerini sağlayarak TÜBİTAK etkinlik bilim kurulunca ayrı ayrı destek almaya hak kazanmışlardır. Yürütücülerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.