Bahçe Bitkileri 4. Sınıf Öğrencilerimiz ÇOBİLTUM Zeytinyağı Analiz Laboratuvarını Ziyaret Ettiler

Bahçe Bitkileri 4. Sınıf Öğrencilerimizin ÇOBİLTUM Zeytinyağı Analiz Laboratuvarını Ziyaret Ettiler

Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencilerimize bölümümüz Öğretim Elemanı Dr. Mehmet Ali GÜNDOĞDU ve Lisansüstü öğrencimiz Sefer DEMİR tarafından Mesleki Uygulama Dersi kapsamında ÇOBİLTUM Zeytintağı Laboratuvarı’nda zeytinyağında serbest yağ asitliği, peroksit tayini, toplam fenolik madde tayini ve yağ asitleri kompozisyonuna yönelik teorik bilgiler verildi ve her bir konu ile ilgili uygulama yapıldı. Öğretici yanı yüksek olan etkinlik için Hocamıza ve Yüksek Lisans öğrencimize çok teşekkür ederiz.