Öğrencilerimiz Biga Ceviz ve Badem Fuarına Katılım Sağladı

Türkiye'nin ceviz ve badem sektörünün öncü isimlerinin katıldığı “Türkiye Ceviz Badem Fuarı”nın açılışı, Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'ndeki fuar alanında gerçekleştirildi. Fuara Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER, Lapseki Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Sefa POLATÖZ ve  Bahçe Bitkileri Bölümü Lisans ve Lisansüstü öğrencilerimiz katılım sağladı. Türkiye'nin ceviz ve badem üretimindeki önemli payını koruyarak sektördeki gelişmeler ve yaşanan sorunları aydınlatmayı hedefleyen Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı, 26-28 Nisan tarihleri arasında sektör profesyonellerini buluşturacak. Fuarda, alanında uzman isimler sektördeki güncel konuları ele aldı. Katılımcılar, sektörde yaşanan son gelişmeleri ve teknolojileri değerlendirme fırsatı buldular. Fuar süresince farklı bölgelerden gelen üreticiler, ihracatçılar, alıcılar ve yatırımcılar arasında yeni iş bağlantıları kurulmasına katkı sağlanacak.