Bahçe Bitkileri 4. Sınıf Öğrencilerimizle Zeytinyağı Fabrikası Teknik Gezisi gerçekleştirildi.

Bugün bölümümüz 4. sınıf öğrencileri ile “Üzden Gıda/ ON7 Zeytinyağı Fabrikası’ nı” ziyaret ederek, erken hasat zeytinyağı prosesine ilişkin bilgiler edindik.

Kurum personelleri: “Henüz olgunlaşmamış zeytinlerden elde edilen zeytinyağı türüne erken hasat zeytinyağı denir. Zeytinin keskin kokusunu ve meyvemsi tadını arıyorsanız erken hasat sizin seçiminiz olabilir. ON7 Erken Hasat Zeytinyağı, soğuk başlangıçlar, kahvaltılık ve salata gibi soğuk tariflere aromatik bir tat katmak için kullanabilir.”

şeklinde bilgilendirmelerde bulundular. İlgilerine çok teşekkür ediyoruz.