BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ ARASINDA BİTİRME TEZİ POSTER YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencilerinin 26 Mayıs 2022 tarihinde sunmuş oldukları bitirme tezi posterleri arasından ilk 10 poster belirlendi. Posterler, Prof. Dr. Alper Dardeniz’in başkanlığında bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Canan Öztokat Kuzucu, öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Mehmet Ali Gündoğdu, Arş. Gör. Esra Şahin ve Arş. Gör. H. Nihan Çiftci tarafından değerlendirildi. Değerlendirme; posterlerin görsel kalite, renk uyumu, çalışma amacının net bir şekilde ifade edilmesi, konu bütünlüğü gibi farklı yönlerden incelenmesiyle 10 puan üzerinden yapıldı. Puanlama sonucuna göre dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki meslek ve akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz

1. Safigül Eroğlu