Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ziraat Fakültesi
Bahçe Bitkileri Bölümü

Bahçe Bitkileri Bölümü Stajyer Öğrencilerimize Yönelik Teknik Gezi ve Yemek Etkinliği Düzenlendi

Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü tarafından, 2023 yılı Yaz dönemi stajlarını görmekte olan öğrencilerimize yönelik bir dizi sosyal etkinlik düzenlendi.

Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Alper Dardeniz, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Arda Akçal, Bölüm Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Neslihan Ekinci ve Doç. Dr. Harun Çoban, Bölüm Öğretim Elemanlarımız Arş. Gör. Esra Şahin ve YÖK 100/2000 Doktorantımız Çağlar Kaya ile lisansüstü öğrencileri ve bölüm stajyer öğrencilerimizin katılım sağladığı etkinlikte ilk durak, Bayramiç Kar-So Soğuk Hava Deposu oldu. Kurum personeli ve bölümümüz mezunu Zir. Yük. Müh. Gizem Alkın tarafından stajyer öğrencilerimize kurum hakkında detaylı bilgilendirmenin yapılmasının ardından, kurumda mevcut olan soğuk hava depoları gezildi. Gezi programına Bayramiç Ayazma Kaz dağları Bölgesi Alabalık Tesisleri’nde stajyer öğrencilerimize yönelik yemek etkinliği ile devam edildi.

 Bayramiç’e ulaşımımızı sağlayan Üniversitemiz Rektörlüğüne ve Fakültemiz Dekanlığı’na katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. 

                                                                                          Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanlığı