Bahçe Bitkileri Bölümümüz 5. Çanakkale Tarım Fuarı’na Katıldı

Kepez Belediyesi ve Çanakkale Ticaret & Sanayi Odası’nın destekleriyle, 7-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 5. Çanakkale Tarım Fuarı’na Bahçe Bitkileri Bölümü’müz katılım sağladı.

Fuarda Dardanos Yerleşkesi, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Çiftliği Bitkisel Üretim Araştırma ve Uygulama Birimi, Tıbbi Bitki Yetiştirme parsellerinde Fakültemiz tarafından üretilen fesleğen ve limon otunun tanıtımları bölümümüzün YÖK 100/2000 Doktorantı Çağlar Kaya, Yüksek Lisans öğrencisi Fatih Furkan Cankı ve Lisans öğrencisi Ayşe Kökdemir tarafından yapıldı. Yapılan tanıtımlara ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Çanakkale’nin marka değerinin artırılması adına bu tür etkinliklerin oldukça faydalı olduğunu ifade ederek, temsilciler ve tüm ziyaretçiler için güzel bir fuar dönemi geçirilmesinin temennisinde bulundu.