"Zeytinde Budama" eğitimi gerçekleştirildi

17.03.2024 tarihinde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun da katılımıyla Geyikli’de “Zeytinde Budama” eğitimi düzenlenmiştir. Eğitimi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali GÜNDOĞDU gerçekleştirmiştir.

17.03.2024 tarihinde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU’nun da katılımıyla Geyikli’de “Zeytinde Budama” eğitimi düzenlenmiştir. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ŞEKER ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali GÜNDOĞDU’nun gerçekleştirdiği eğitimde üniversitenin hem sahada hem akademik anlamda her aşamada Ezineli Zeytin Üreticilerinin yanında olacağını dile getiren Rektör ERENOĞLU üreticiler ile üniversitenin ortak paydada buluşmasının önemini bir kez daha altını çizdi. Eğitimin organize edilmesini sağlayan Sezgin NS firma sahibi Nahit SEZGİN beye, Eğitime katkı veren Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail BİLİR, Ezine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Zir. Yük. Müh. Mehmet ÇETİN beye ve eğitime katılan üreticilerimize teşekkür ederiz.