Bahçe Bitkileri Son Sınıf Öğrencilerimiz Meyvelerde Kalite Parametreleri Üzerine Pratik Uygulama Yaptılar

Bahçe Bitkileri 4. sınıf öğrencilerimiz, Mesleki Uygulama Dersi kapsamında meyvelerde kalite parametreleri üzerine pratik uygulama yaptılar. Bölüm öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Neslihan EKİNCİ’nin,  Öğretim Elemanlarımızdan Arş. Gör. Esra ŞAHİN’in ve Lisansüstü Öğrencilerimizden Çağlar KAYA, Sefer DEMİR ve Tuğçe ARIK’ın asiste ettiği etkinlikte öğrencilerimize yönelik olarak meyvelerde hasat sonrası fizyolojisi ile ilgili konulara ilişkin teorik bilgi akışı sağlandı ve pratik yapma deneyiminde bulundular. Etkinlik için hocalarımıza teşekkür ederiz.