Bölümümüzün 2023 Yılı TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı

Bölümümüz öğretim üye ve elemanlarından Prof. Dr. Murat ŞEKER, Prof. Dr. Alper DARDENİZ, Dr. Tolga SARIYER ve Arş. Gör. Esra ŞAHİN’in danışmanlığında hazırlanan ve yürütücülüğünü lisans öğrencilerimizden Kader ÖZDEMİR, Kardelen TARIM, Berna AVCI, Rezan TURHAN ve Ali ÇAKIR’ın yapacağı TÜBİTAK-2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında hazırlanan 5 proje TÜBİTAK tarafından kabul edilmiştir. Bölüm öğretim üyelerimizi, elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Murat ŞEKER’in danışmanlığında gerçekleştirilecek her iki projenin hazırlanma aşamasında büyük katkıları olan Doktorantımız Çağlar KAYA’ya ayrıca çok teşekkür ediyoruz.

Bölüm Başkanlığı

Araştırmacı

Proje Adı

Kader ÖZDEMİR