ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Üniversitemize Ödül ile Döndü

Bitki Islahçıları Altbirliği (BİSAB), Türk Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) & Tarım ve Orman Bakanlığı’nın işbirliği ile Türkiye genelindeki Ziraat Fakülteleri, Tarım ve Teknolojileri Fakülteleri ve Doğa Bilimleri Fakültelerinin katıldığı “Bitki Islahının Ulusal Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilirliğindeki Önemi” konulu ödüllü makale yarışmasından, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Üniversitemize ödül ile döndü. Bölümümüz lisans son sınıf öğrencisi Ayşe KÖKDEMİR ve YÖK 100/2000 Bitki Genetiği ve Tarımsal Biyoteknoloji öncelikli tematik alanında Doktorant olarak çalışan Zir. Yük. Mühendisi Çağlar KAYA’nın katkılarıyla hazırlanan makale, organizasyon jürileri tarafından Türkiye genelinde üçüncülük derecesiyle ödüllendirilmiştir. Ödül töreni bu yıl Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde ‘Bitki Islahçıları Günü’ etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizi bu üstün başarılarından dolayı tebrik eder, akademik kariyerlerinde başarılarının devamını temenni ederiz.

Bahçe Bitkileri Bölümü Başkanlığı