YÖK 100/2000 Doktorantımız Çağlar KAYA TÜBİTAK-BİDEB tarafından 2211-A Yurtiçi Doktora Bursiyeri olmaya da hak kazanmıştır.

YÖK 100/2000 Doktora Bursu kapsamında Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı'mızın Doktora programında öğrenim görmekte olan Doktorant Çağlar KAYA, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2211- A Yurt İçi Doktora Burs Programları 2021 yılı 1. dönemi kapsamında TÜBİTAK Bursiyeri olmaya hak kazanmıştır.

Program kapsamında adayların Üniversiteye Yerleştirildiği Puan Türündeki ÖSYM Sıralaması, Lisans Mezuniyet Notu, Yüksek Lisans Mezuniyet Notu ve ALES Puanı değerlendirilmektedir. Bu prestijli programda fen bilimleri alanında başarı gösterip TÜBİTAK Bursiyeri olmaya hak kazanan Doktorantımız Çağlar KAYA’yı tebrik eder, bundan sonraki akademik hayatında başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini dileriz.