ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ SON SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE ÇOMÜ KREŞ’TE FİDE DİKİM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü son sınıf öğrencileri, 16 Mayıs 2022 tarihindeki Mesleki Uygulama dersi kapsamında, ÇOMÜ Kreş’teki minik kardeşleriyle bir araya gelerek sebze fidesi dikim etkinliği gerçekleştirdiler.

Bahçe Bitkileri Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Arda Akçal ve Arş. Gör. H. Nihan Çiftçi rehberliğinde miniklere sebzelerin insan sağlığı ve beslenmesindeki önemi anlatılırken, sebzelerin dikim ve bakım teknikleri hakkında kısa bilgiler de verildi. Bunun ardından, önceden temin edilmiş olan domates, biber, hıyar, kavun ve karpuz fideleri miniklerin de yardımlarıyla ÇOMÜ kreşin arka tarafında yer alan bahçeye dikildi.

Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen bütün bölüm öğretim üyesi ve elemanlarına çok teşekkür ederiz.